Rent A Car Crm

Şirket Hakkında
Araç Kiralama firmalarına özel olarak geliştirilen ve paket içerisinde profesyonel bir web sitesi de bulunduran Rent A Car CRM yazılımı en güncel versiyonu ile hizmete sunulmuştur. Rent a car firmalarının ihtiyaç duyduğu tüm özellikleri içerisinde barındıran ve sürekli güncellenen yapısıyla , sisteme dahil olan tüm şirketlerin güncel versiyondan anında ve ücretsiz yararlanması sağlanmaktadır.

Rent a Car CRM son derece gelişmiş ve esnek yapısı sayesinde tüm platformlarla uyum içerisinde ve istediğini her yerden ulaşabileceğiniz kolay Rent a Car Ofis Yönetim Sistemidir.

Araç yönetimi, finans, tedarikçi, kampanya uygulamaları, araç park durumu, çoklu ofis, ek hizmetler ve web sitesi ile birlikte, buna benzer birçok yeniliği içerisinde barındıran profesyonel araç kiralama ofis yönetim sistemidir.

Rent a Car CRM programı hakkında daha detaylı bilgi almak için demo talebinde bulunabilirsiniz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Rent A Car Crm
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: Haluk Kaynakçıoğlu
Adres: Cumhuriyet Cd. No.1 Ekinoks Residance E1 Blk. 2/2 34500
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8530232
Web Sitesi: www.rentacarcrm.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Rent A Car firma bilgileri. Rent A Car adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Rent A Car ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Rent A Car Crm firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-02-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.