Retürk Gayrimenkul Danışmanlık

Şirket Hakkında
Retürk Gayrimenkul Danışmanlık, İstanbul ili Koşuyolu Caddesi Mahmut Yesari Sokak No:42 Koşuyolu - Kadıköy - İstanbul adresinde bulunmaktadır. Firma İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi MURAT GENER dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Retürk Gayrimenkul Danışmanlık
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
Yetkili Kişi: MURAT GENER
Adres: Koşuyolu Caddesi Mahmut Yesari Sokak No:42 Koşuyolu - Kadıköy - İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5458181
Faks: (216) - 5458184
Web Sitesi: http://www.returk.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Emlak Sektöründe Franchising Fırsatı
RETÜRK Gayrimenkul Danışmanlık Ailesigün geçtikçe büyüyor. Sektördeki en uygun yatırım sermayesi ile en yüksek getiriyi elde eltmek için RETÜRK Ailesi...
Retürk Gayrimenkul Danışmanlık firma bilgileri. Retürk Gayrimenkul Danışmanlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Retürk Gayrimenkul Danışmanlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Retürk Gayrimenkul Danışmanlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-09-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.