Reyas İnşaat San Ltd Şti

Şirket Hakkında
1982 yılından beri faaliyette olan firmamız başta iller bankası olmak üzere birçok başarılı projeye imza atmıştır.7 adet makine ve 1200 adet palplanş ile sektör lideri olan firmamız hizmetinizdedir.
Reyas İnşaat San
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Reyas İnşaat San Ltd Şti
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
Yetkili Kişi: Muzaffer Yıldız
Adres: Eski Çeşme Yolu Urla
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 3236181
Web Sitesi: www.reyasinsaat.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Reyas İnşaat San Ltd Şti firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 3.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Reyas İnşaat San firma bilgileri. Reyas İnşaat San adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Reyas İnşaat San ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Reyas İnşaat San Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-06-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.