Reyhan Mermer Dekorasyon Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
1966 yılında tarihi eser restarasyonu işinde mermercilik sektörüne geçen saygıdeğer babamız Raşit Reyhanın mermerciliğe adım atmasıyla babadan geçilebilecek olan meslek serüveminimiz bizide o günlerden mermerciliğe geçmişten gelen tecrübemiz ve kalitemizle devam etmemize önder oldu.
Babamızın Reyhan MERMER dekorasyon olarak başlatmış olduğu meslek hayatımızı meslkete yenilikleri yakalamak adına herzaman yapılmayanları yapmanın hazzını bizlere yaşattı.
Burada öncelikle felsefemize herzaman en son teknolojiyi takip ederek müşterilerimize en güzeli en temizi, gününde, zamanında, sözünde durarak kendi beğendiğini müşterinin beğeneceğini bilerek çalışmamız bizlere meslekte Lokomotif görevi getirdi.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Reyhan Mermer Dekorasyon Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yapı Malzemeleri
Yetkili Kişi: RAŞİR REYHAN
Adres: Ostim Atisan Sanayi Sit. 1568 cad. no:62 MacunköyANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3545857
Web Sitesi: www.reyhanmermer.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Reyhan Mermer Dekorasyon firma bilgileri. Reyhan Mermer Dekorasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Reyhan Mermer Dekorasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Reyhan Mermer Dekorasyon Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.