Ri_fer (rize Bezi Dokuma Atölyesi)

"KALİTE VE GÜLERYÜZ...."

Şirket Hakkında
Ri_fer (rize Bezi, Rize ili salarha çaykent beldesi /RİZE adresinde bulunmaktadır. Firma Tekstil / Giyim » Ev Tekstili sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi şefaat topaloğlu dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
fırmamız şuan rize de hızmet vermektedir..ürünlerımız salon takımları mutfak takımları yatak odası..erkek gömlek atlet.bayan tunık ..düz gomleklık kumaş.ipek kumaş ve kilim den oluşuyor...tamamen el dokuma kılım hariç kendır ıplıgınden yapılmaktadır..yıkandıkça deform olamayan tek kumaştır. bu yıkanan kımyasallar la test edımıştır..ürünlerımız doğaldır kımyasalı yoktur..gömlek atlet ve tunıklerımız özellıkle yaz aylarında çok rahatlıkla kullanılabılır.
İletişim Bilgileri
Firma: Ri_fer (rize Bezi Dokuma Atölyesi)
Sektörü: Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
Yetkili Kişi: şefaat topaloğlu
Adres: salarha çaykent beldesi /RİZE
Şehir: Rize
Ülke: Türkiye
Telefon: (546) - 8989074
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
5 li salon takımı tamamen el emeği göznuru yıkandıkça deform olmayan..çok güzel bı takım............fıyat 250 tl......iletişim..0546 898 9074
çok şik salon takımı..yıkandıkça deform olmayan bir ürün.. fıyat::150tl... ...
4 parça yatak odas. fıyat; 150 tl
5 li salon takımı...masa..1x15cm..2 adet sehpa..35x35cm.orta sehpa 110x45cm, , runner.120x35.... ...
İlan Talep ve Teklifleri
Ev Tekstili.giyım.kumaş,ve Kilim..ve İpek Kumaş...
ürünlerımız kendır ipliğinden oluşmaktadır.salon mutfak yatak odası takımları.yapıyoruz.gömlek ve gömleklik kumaş atlet v.b.kendır ıplıgınden özellıkl...
Ri_fer (rize Bezi firma bilgileri. Ri_fer (rize Bezi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ri_fer (rize Bezi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ri_fer (rize Bezi Dokuma Atölyesi) firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-02-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.