Rıola Turızm Gıda Tekstıl Ith. Ihr. San. Ve Tıc. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Riola Turizm yurt içinde ve yurt dışında otel, havalimanı transferleri, tur düzenleyen, 13 yıllık turizm geçmişi ve gerçek bir tatil anlayışı vizyonu ile misafirlerine en ucuz fiyatlar ile en iyi imkanları sağlamaya çalışan köklü bir firmadır. 2 genç işadamı tarafından işletilen bu şirket alışıldıkların dışında bir ticaret anlayışı ile misafirlerine daha kaliteli, daha ucuz bir o kadarda eğlenceli hizmet sunmaktadır.
Rıola Turızm Gıda
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Rıola Turızm Gıda Tekstıl Ith. Ihr. San. Ve Tıc. Ltd. Şti.
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Kemer
Yetkili Kişi: UĞUR BALCAK
Adres: Hocapaşa Mah. Saffeti Sok. No:5
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5140195
Web Sitesi: www.riolatravel.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Rıola Turızm Gıda firma bilgileri. Rıola Turızm Gıda adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Rıola Turızm Gıda ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Rıola Turızm Gıda Tekstıl Ith. Ihr. San. Ve Tıc. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-12-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.