Ritim Grup

Şirket Hakkında
Hizmete başlamadan önce yapılan risk analizi sonucuna göre ihtiyaç duyulan personel sayısı, çalışma sistemi ve gerekli ekipmanlar belirlenir. Belirlenen ihtiyaca göre gündüz/gece, yaya/motorize ve nokta/devriye görevine göre hizmetin ana akışı şekillenir. Özel güvenlik görevlilerimiz 5188 sayılı Kanundan aldıkları yetki çerçevesinde ve Kanunda belirlenmiş fiziki ve hukuki sınırlar içerisinde sorumluluklarını yerine getirirler. Sırasız, zamansız denetlenir ve raporlanırlar. Çalışanlarının gelişim ve motivasyonunu yüksek seviyede tutarak sürekli, kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunmayı hedefleyen RİTİM GRUP, müşteri ihtiyaç ve isteklerine uygun çözümler üretmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ritim Grup
Sektörü: Güvenlik » Güvenlik
Yetkili Kişi: Ritim Grup
Adres: Fevzi Çakmak Mh. tevfik İleri Cd. No:157/6 pendik / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3970398
Web Sitesi: https://www.ritimgrup.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ritim Grup firma bilgileri. Ritim Grup adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ritim Grup ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ritim Grup firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-01-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.