Robotik Boya Makinaları Endüstriyel Tesisler Ve Mlz.san.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Genel endüstriyel imalatta boyama kalitesinin önemi tartışılmayacak kadar önemlidir.Bu sebep Uluslararası imalat sanayicilerini, boyama tesislerinde komple çözüm üretebilen profesyonel firma arayışına itmiştir.Pazardaki bu ihtiyaç, İtalyanın önde gelen boya robotu imalatçısı Epistolio Srl. ile Türkiye’nin Otomatik boyama Makinalarında 15 yılı aşkın sektör deneyimiyle Robotik Boya Makinaları , Endüstriyel Tesisler Ve Malz. San. Tic. Ltd. Şti.’nin iş ortaklığı yapmasıyla ROBOCOATİNG markasını doğurmuştur.

Robocoating, Boyahane Tesisleri imalat ve kurulumundan, her türlü malzemeyi en rantabl biçimde boyayabilecek otomatik boyama sistemlerinden, boyahanede çalışan boyacının kullanacağı tabancaya kadar boyamanın tüm aşamaları için özel çözümler sunar.Ayrıca yüksek teknolojiyi kolay kullanılabilir programlama dilleri ile her türlü sanayide başarıyla kullanılmasını sağlar.Robocoating, tesis kurduğu firmalara periyodik Eğitimler düzenleyerek, üretim kalitesinin artması ve işletme maliyetlerinin azalması için çalışır.
Robotik Boya Makinaları
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Robotik Boya Makinaları Endüstriyel Tesisler Ve Mlz.san.tic.ltd.şti.
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: DENİZ SANDIKÇI
Adres: BORAN PLAZA İŞ MERKEZİ 1376 SOK. NO 3 E HALKAPINAR KONAK
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4588811
Web Sitesi: www.robocoating.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Robotik Boya Makinaları firma bilgileri. Robotik Boya Makinaları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Robotik Boya Makinaları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Robotik Boya Makinaları Endüstriyel Tesisler Ve Mlz.san.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-01-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.