Roni Tekstil

Şirket Hakkında
kirgizistan da jeans uretimi yapan ve toptan her turlu giyim alip satabilecegimiz turkiyeden rusyaya urun gonderen tum firmalar her soktorde danisman ve satici olabilecegimiz kirgizistanda ve rusyada musteri portfoyunuzu arttirabilecek bir potansiyelimizin var oldugunu bildirmek isteriz. her turlu ticaretiniz ile ilgili bizden detayli bilgi alabilir bir birliktelik olusturabiliriz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Roni Tekstil
Sektörü: Tekstil / Giyim » Jeans / Kot
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
Yetkili Kişi: abit ekim
Adres: dordoi de luks pazar biskek dordoi not:telefon hanesi 7 rakamli olmak zorunda oldugundan kayit amacli en son 550550 nin yanina 0 rakamini eklemek zorunda kaldim telefonumuzu aramak isteyen kisi veya firmalara duyrulur. +996 772 550 550
Şehir: bishkek
Ülke: kirgizistan
Telefon: (772) - 5505500
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Roni Tekstil firma bilgileri. Roni Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Roni Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Roni Tekstil firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-04-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.