Ronnefeldt Türkiye & Kuzey Kıbrıs

Şirket Hakkında
Ronnefeldt tüm dünyadaki birinci sınıf oteller ve gurme restoranları için en yüksek kalitede çok özel çaylar üreten bir markadır. Şirket Frankfurtta Johann Tobias Ronnefeldt tarafından 1823te kurulmuştur. Ronnefeldt çay eksperleri yüksek kalitede yaprak çayları dünyanın en önemli çay yetiştirme bölgelerinden ithal etmekte ve harmanlamakta uzmanlaşmışlardır. Ronnefeldt turizm sektöründeki üst sınıf firmalara kişiselleştirilmiş özel çay konseptleri ve devrimsel nitelikte servis fikirleri ile hizmet etmektedir. Şirket kurulduğu günlerden beri aynı felsefeyle yönetilmiş ve yönetilmeye devam etmektedir: Avrupa’daki merkezinden tüm dünya pazarlarındaki seçkin müşterilerine bu eşşiz kaliteyi sunmak.
Tüm Ronnefeldt çayları, üretimindeki herbir aşamanın uzmanlar tarafından titizlikle takip edildiği son derece özel ve köklerine bağlı, geleneksel yöntemler kullanarak tamamen el işçiliği ile üretilmektedir.
Ronnefeldt, tüm dünyada son derece meşhur olan TeaCaddy® - geniş filtresinde yaprak çay - ve herbir çay poşetinin sadece kırık çay içerdiği özel bir propylene folyo ile kaplı aroma korumalı poşetlerle ayrı ayrı saklanan Teavelope® ürünleri ile sektördeki endüstri standartlarını belirlemiştir.
Ronnefeldt’in en son buluşu olan ve HoReCa sektöründe bir çığır açan, LeafCup® ürünü sektördeki tek porsiyonluk, fincan için poşetlenmiş ilk yaprak çay serisidir. Yıllardır sektördeki trandleri belirleyen tek firma olarak Ronnefeldt, iki yüz yılda elde ettiği rakipsiz deneyimini, restoranlar, kafeler, barlar, catering ve konferans salonları, spa/sağlıklı yaşam alanları, oda servisi ve fuayeler gibi otellerdeki hızlı servis gerektiren alanlarda kullanılmak üzere bu mükemmel çözümü tasarlamak için kullanmıştır.
Ronnefeldt, otellerin Yiyecek/İçecek departmanları ve servisteki çalışanları için tüm dünyada tek ve eşsiz olan “Ronnefeldt TeaMaster®” programını yaratmıştır. Bugün, Türkiye ve dünyadaki en lüks ve prestijli otellerde toplam 220 civarında “Ron
Ronnefeldt Türkiye &
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ronnefeldt Türkiye & Kuzey Kıbrıs
Sektörü: Gıda / Tarım » Çay, Kahve
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Bisküvi / Çikolata / Şeker / Bal
Yetkili Kişi: BURAK ERGEZEN
Adres: ISTANBUL & FRANKFURT
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3595118
Web Sitesi: RONNEFELDT.COM
Tanımlayıcı Kelimeler
cay
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Ronnefeldt Türkiye Bölge Bayilikleri Verecektir
TURKİYE VE KUZEY KIBRISTA BÖLGE BAYİLİKLERİ VERİLECEKTİR. LÜTFEN EMAİL İLE BİZİMLE İRTİBATA GEÇİNİZ: info@ronnefeldt-turkiye.com
Ronnefeldt Türkiye & Kuzey Kıbrıs firması TBC ziyaretçilerinin toplam 2 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Ronnefeldt Türkiye & firma bilgileri. Ronnefeldt Türkiye & adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ronnefeldt Türkiye & ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ronnefeldt Türkiye & Kuzey Kıbrıs firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-01-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.