Rota Kurumsal Hizmetler Eğitim Danışmanlık Ltd.şti

Şirket Hakkında
RO-TA Kurumsal Hizmetler Eğitim Danışmanlık Ltd. Şti.
20.yy’da globalleşme olgusunun ortaya çıkmasıyla rekabet yerel olmaktan çıkıp uluslarararası bir nitelik kazanmıştır. Günümüzde, tüm işletmeler coğrafi konumları ve faaliyet alanları ne olursa olsun, global rekabet olarak da adlandırılan bu yeni rekabet türüyle karşılaşmaktadırlar. Klasik rekabet stratejilerinde anahtar başarı faktörleri olarak görülen teknoloji, ekonomik ve finansal kaynaklara ulaşılabilirlik, yüksek pazar payı gibi unsurlara global rekabet ile birlikte “insan kaynakları gücü” de eklenmiştir. Artık, rekabetçi piyasalarda başarılı olabilmek için yüksek teknolojiye, etkin ekonomik ve finansal kaynaklara sahip olmak; yüksek pazar payını elde tutmak yeterli olmamaktadır; bütün bu avantajları etkin insan kaynakları yönetimiyle birleştirmek gerekmektedir. Etkin insan kaynakları yönetimi için ise sürekli gelişim ve sürekli eğitim ön koşuldur.

2005 yılında İstanbul’da kurulan RO-TA Kurumsal Hizmetler, müşterilerinin insan kaynakları politikalarını sürekli gelişim ve sürekli eğitim süreçleriyle desteklemektedir. Ülkemizin önde gelen saygın uzmanlarıyla çalışmayı prensip edinen şirketimizin amacı müşterilerimize gerçek fayda sağlayacak danışmanlık ve eğitim hizmetleri sunmaktır. Türk ve dünya piyasalarına ve ülkemizdeki ana sektörlere hakim değerli ve tanınan uzmanlarımız sayesinde bu hedefe ulaşmak konusunda sağlam beklentiler taşımaktayız
Rota Kurumsal Hizmetler
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Rota Kurumsal Hizmetler Eğitim Danışmanlık Ltd.şti
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Bireysel Eğitim
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Diğer Eğitim / Danışmanlık
Yetkili Kişi: Gökhan Günaydın
Adres: Konaklar Mah.Akçam Cad.Meşeli Sok.No:8/A 4.Levent Beşiktaş
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3278782
Web Sitesi: www.rota-egitim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Rota Kurumsal Hizmetler firma bilgileri. Rota Kurumsal Hizmetler adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Rota Kurumsal Hizmetler ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Rota Kurumsal Hizmetler Eğitim Danışmanlık Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-04-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.