Rotalo Uluslararası Taşımacılık

Şirket Hakkında
Uluslararası Demiryolu yük taşımacılığı konusunda deneyimliyiz. Her türlü yükünüzü Demiryolu vagonları ile Türkiyeden Avrupanın birçok ülkesine Bulgaristan vagon taşımacılığı, Romanya vagon taşımacılığı, Macaristan, Hırvatistan, makedonya, bosna hersek, sırbistan, hırvatistan, Letonya, litvanya, Slovenya diğer taraftan Kazakistan vagon Taşımacılığı, Kazakistan Gemi taşımacılığı, Kazakistan Tır taşımacılığı, Türkmenistan vagon taşımacılığı, Türkmenistan gemi taşımacılığı, Türkmenistan tır taşımacılığı, Özbekistan vagon taşımacılığı, Özbekistan Karayolu Tır taşımacılığı, Kırgızistan vagon taşımacılığı, Kırgızistan Tır taşımacılığı , Tacikistan vagon taşımacılığı, Tacikistan tır nakliyesi gibi hizmet dallarında faal olarak çalışmaktayız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Rotalo Uluslararası Taşımacılık
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Tren Taşımacılığı
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
Yetkili Kişi: fatih
Adres: güzelce
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (537) - 9928492
Web Sitesi: http://www.rotalo.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Rotalo Uluslararası Taşımacılık firma bilgileri. Rotalo Uluslararası Taşımacılık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Rotalo Uluslararası Taşımacılık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Rotalo Uluslararası Taşımacılık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-07-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.