Rotam Taşımacılık

Şirket Hakkında
Evden Eve Taşıma hizmetlerimiz sırasında tüm eşyalarınız itinalı bir şekilde taşınır. Uzman kadromuz eşyalarınızın sizin için önemli olan maddi ve manevi değeri'nin farkında olduğundan siz degerli müşterilerimizin rahatı ve konforu için gereken ilgi ve alakayı gösterecektir. Rotam Evden Eve Taşımacılıkta büyük araç filosuyla eşyalarınızı güvenli, hızlı bir şekilde yeni adresinize ulaştırır. Evden Eve Taşımacılıkta müşteri memnuniyetini misyon edinmiş, o yüzden hizmet sonrasında bile güler bir yüz anlayışı ile müşterilerine Hizmet Vermeye devam etmekteyiz.
Rotam Taşımacılık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Rotam Taşımacılık
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Deniz Taşımacılığı
Yetkili Kişi: Murat Sağlam
Adres: Mersin/Merkez
Şehir: Mersin
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 6421384
Web Sitesi: http://www.rotamtasimacilik.com/hakkimizda.html
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Rotam Taşımacılık firma bilgileri. Rotam Taşımacılık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Rotam Taşımacılık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Rotam Taşımacılık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-12-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.