Rotam Teknoloji

Şirket Hakkında
Yiyecek-İçecek sektöründe yaşanan hızlı gelişimleri -profesyonel mutfağa- taşımak üzere varız. Profesyonel mutfak konusundaki deneyimlerimizi projelerimize aktarmak üzere, profesyonel bir kadro ile çalışıyoruz. Rotam Teknoloji, cihaz seçiminden, anahtar teslimi profesyonel mutfak projelerine kadar, mutfağınızın her alanında siz değerli yatırımcıların yanındadır. Projelerde önemli bir eksiklik tespit ettik; mutfak içerisindeki iş akışını göz ardı eden projeler! Operasyona cevap vermeyen profesyonel mutfak projelerinin yatırım bedellerinin, tekrar yapılanma maliyetleriyle birleştiğinde rantabl yatırımlardan uzak olduğunu gözlemlemek mümkündür. Oysa ilk yatırım maliyetinin, yani toplam proje bedelinin, yaşayan mutfak akışına cevap vermesi gerekmektedir. Profesyonel mutfakta operasyon başladığında, işlevsellik yeterli olmadığından, süreklik taşıyan değişim ve yenilemeler ile yatırım için ödenen bedelin daha çoğu, mutfak operasyonuna uyum adına harcanıyor.
Rotam Teknoloji
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Rotam Teknoloji
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Otel Malzemeleri
Yetkili Kişi: Rotam Teknoloji
Adres: Bağdat Cd. 514 Bostancı - Kadıköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3849942
Web Sitesi: http://www.rotamteknoloji.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Rotam Teknoloji firma bilgileri. Rotam Teknoloji adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Rotam Teknoloji ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Rotam Teknoloji firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-09-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.