Royal İhracat İthalat Yönetimi

"DOĞRU SEÇİM"

Şirket Hakkında
AMACIMIZ / MiSYONUMUZ
Bilginin ve iletişimin hızla arttığı günümüz dünyasında, küreselleşme sürecinde pazar kavramı, artık bütün dünya’yı kapsamaktadır. Dünya ticaretinin yapısını iyi kavrayabilmek, geleceğin anahtarını da elde tutmak demektir.
Bunun bilincinde olan kurumumuz, interneti en etkin bir şekilde kullanımını sağlayarak, uluslararası ve ülke hedef pazarlarını araştırmak, ileri düzeyde en kaliteli eğitimi, uygulamaya dönük ve sonuç odaklı olarak vermeyi amaç edinmiştir.
Dış ticaret operasyonunun gerçekleşmesinde gerekli bilgilerin öğretilmesinin yanında fark yaratan, hızlı ve yaratıcı düşünme yeteneğinin ortaya çıkarılması, olaylar karşısında karar verme, nasıl kazanacağını öğrenme en kolay ve pratik bir şekilde öğrencilerimize gösterilmektedir.
Yeni fikirlerin, projelerin desteklediği, güçlü öğretim kadrosunun birebir iletişim kurduğu, ileri teknolojik alt yapıyla desteklenen sınıflarda yapılan eğitimler öğrencilerimizi başarıya götürmektedir.
Eğer hedefiniz varsa, başarılı olmaya odaklandıysanız ve geleceğe ait hayalleriniz varsa sizi bekliyoruz gelin birlikte başaralım.
Royal İhracat İthalat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
FARKIMIZ NEDİR?
Eğitimlerimize Katılan Kursiyerler,
-E-Ticaret ve Dış Ticareti, pratik, uygulamaya dönük ve sonuç odaklı olarak, gerçek piyasa koşullarında yapmayı öğrenirler.
-E-Ticaret sistemi ile sanal marketlerin kullanılmasını, mamullerin nasıl sunulduğunu ve nasıl pazarlandığını öğrenirler.
-E-Ticaret müşteri bulma yöntemlerini öğrenirler.
-Uluslararası pazarlamada hedef ülke seçim analizlerinin nasıl yapıldığını ve Pazarlamada kullanılan satış stratejilerin öğrenirler.
-Uluslararası pazarlamada başarılı olmanın sırlarını öğrenirler.
-Uluslararası pazarlanma planının nasıl hazırlandığını öğrenirler.
-Uluslar arası pazarlamada marka yaratılmasının önemlerini öğrenirler.
-İhracat prosedürleri ve ihracata başlama sistemlerini öğrenirler.
-İhracat organizasyon sisteminde kullanılan ödeme ve satış işlemlerini öğrenirler. İhracatta kullanılan tüm belgeler ve belgelerin düzenlenmesinde kullanılan bilgilerin nasıl temin edeceklerini öğrenirler.
-İhracat planlamasının nasıl yapıldığını ve iş planının bölümlerinin neler olduğunu öğrenirler.
-İthalat organizasyon sisteminde yapılması gerekenleri, adım adım, öğrenerek uygulayabilirler.
-Dahilde ve Hariçte işleme izin belgelerinin nerede ve nasıl kullanacaklarını öğrenirler.
-Firmanın yararlanması gereken İhracata Yönelik Devlet Yardımları’nın neler olduğunu ve nasıl kullanılacağını öğrenirler.
İletişim Bilgileri
Firma: Royal İhracat İthalat Yönetimi
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Bireysel Eğitim
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Kurumsal Eğitim
Yetkili Kişi: Halim Öztürk
Adres: Kemal Reis Mahallesi Şükrü Saraçoğlu Caddesi No.64 Konak
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (553) - 2877626
Web Sitesi:
Ürünleri
BÖLÜM 1:DIŞ TİCARETE HAZIRLIK BÖLÜM 2:ULUSLAR ARASI PAZARLAMA VE MÜŞTERİ BULMA YÖNTEMLERİ BÖLÜM 3:İHRACAT PROSEDÜRLERİ - İHRACATA BAŞLAMA BÖLÜM 4:D...
İlan Talep ve Teklifleri
Temel Dış Ticaret Eğitimi
BÖLÜM 1:DIŞ TİCARETE HAZIRLIK BÖLÜM 2:ULUSLAR ARASI PAZARLAMA VE MÜŞTERİ BULMA YÖNTEMLERİ BÖLÜM 3:İHRACAT PROSEDÜRLERİ - İHRACATA BAŞLAMA BÖLÜM 4:D...
Royal İhracat İthalat firma bilgileri. Royal İhracat İthalat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Royal İhracat İthalat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Royal İhracat İthalat Yönetimi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-02-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.