Rsa Kapı Sistemleri

Şirket Hakkında
Temelleri 1994te atılan şirketimizin merkez ofisi İstanbul Kartalda bulunmaktadır. Geçen süre zarfında, inşaat sektörünün önde gelen firmalarının yurtiçi ve yurtdışı birçok projesinde satış ve çözüm ortağı olarak yer almıştır. Firmamız, rekabetin günden güne arttığı globalleşen dünyamızda, her zaman kaliteli sistemler sunmayı ilke edinmiş olup, profesyonel ekibi ile daima müşteri ihtiyaçlarına en uygun sistemleri, en doğru fiyata en kısa sürede teslim etmeyi amaç edinmiştir.
Projelerinizde, satış öncesi ürün ve sistem danışmanlığı, ücretsiz keşif ve satış sonrası hizmetleri bir bütün olarak sizlere profesyonel ekibimizle sunmaktan mutluluk duyacağız. Firmamız, 2008 yılından beri Dünya devi FAAC grubunun Türkiyedeki tek yetkili distribütörü olarak faaliyet göstermektedir.
Rsa Kapı Sistemleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Rsa Kapı Sistemleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Kapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Otomatik Kepenk Sistemleri
Yetkili Kişi: Erman BOZDAĞ
Adres: Kartal Cad. No:71 YAKACIK – KARTAL 34876 İSTANBUL / TÜRKİYE
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3092222
Web Sitesi: http://www.rsatec.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Rsa Kapı Sistemleri firma bilgileri. Rsa Kapı Sistemleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Rsa Kapı Sistemleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Rsa Kapı Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.