Rusalca Travel Agency - Kültür Ve Tarih Ajansı Ltd.şti

Şirket Hakkında
Rusalca, 15 yılı aşkın uluslararası kalite deneyimi, genç ve dinamik kadrosu, müşteri odaklı çalışma anlayışı, 5000 i aşkın anlaşmalı otel ve kurumsal çözüm ortakları ile sizlere en iyi hizmeti vermeyi hedeflemektedir.
Kurumsal ve özel seyahat hizmetleri arasında uçak bileti, konaklama, hava ve kara araçları kiralama, vize koordinasyonu, seyahat sigortaları, yabancı dil bilen profesyonel rehberler eşliğinde (kokartlı) shuttle ve VIP transferleri, grup ve münferit şehir ve kültür turları ile sınırsız tatil seçeneklerinin yanı sıra, organizasyon faaliyetleri kapsamında yurtiçi ve yurtdışı konferans, seminer, eğitim, bayi toplantıları ve gezileri, ürün lansmanı, açılış, davet ve fuar alt organizasyonları bulunmaktadır.
Kurumsal ve özel seyahat ürünlerimiz arasında yer alan seyahat kartlarımızla konforlu, kaliteli ve ekonomik çözümler sunmaktayız.
Rusalca Travel Agency
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Rusalca Travel Agency - Kültür Ve Tarih Ajansı Ltd.şti
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Ulaşım
Yetkili Kişi: Rahime ATEŞ
Adres: İstanbul Dünya Ticaret Merkezi A-1 Blok No:76 Yeşilköy / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4657186
Web Sitesi: www.rusalca.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Rusalca Travel Agency firma bilgileri. Rusalca Travel Agency adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Rusalca Travel Agency ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Rusalca Travel Agency - Kültür Ve Tarih Ajansı Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-08-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.