Ruyamood Toptan Bayan Pantolonu

"Türkiyenin Bayan Pantolon Markası"

Şirket Hakkında
RuyaMood Topatan Bayan Pantolon İmalatı

1996 Yılında tekstil ürünleri imalat va toptan satış yapmak amacı ile kurulan Firmamız tecrübesi ile tekstil sektöründeki başarılı vizyonunu günümüze kadar taşımayı başarmıştır. değişen sektör ve piyasa şartlarına kurumsal kimliğini kuruyarak adapte olma başarısını gösteren firmamız bir çok konuda kendini yenilemiş ve standartını devamlı yükseltmiştir.

RuyaMood.son yıllarda büyük gelişme gösteren Bayan Pantolon pazarında derin tecrübesi ile pazarın trendini birleştirerek kendisine piyasa oyuncuları arasında üst noktaya taşımayı başarmıştır.

RuyaMood.üretim bandında özellikle dokuma ve örme guruplarına ait ürünler itina ile üretmekle beraber gününde teslimat konusunda bir hayli iddalıdır.Amacımız kaliteli üretim beraberinde en iyi maliyet ve fiyatla tecrübelerimizi birleştirerek en üst noktada müşteri memmuniyetine ulaşmatır.

RuyaMood. derin tecrübesini günümüzün gelişen teknolojileri ile bütünleştirerek sektör içerisinde daha ileriye siz değerli müşterilerimizle birlikte yürüyerek daha da büyüyecektir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ruyamood Toptan Bayan Pantolonu
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Kumaş (Diğer)
Yetkili Kişi: Şahin Kalkan
Adres: Mimar Sinan Mah 78 Sk. No:14/b Esenler İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 0616744
Web Sitesi: http://www.ruyamood.com -- http://www.ruyamood.com
Ürünleri
Ürünlerimiz 180 Gr. En-Boy Likralı Atlas kumaştan Üretilmektedir.Kalıplarımız Bilgisayar ortamında hazırlanıp canlı mankenlerle Prova çekimleri yapıld...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ruyamood Toptan Bayan firma bilgileri. Ruyamood Toptan Bayan adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ruyamood Toptan Bayan ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ruyamood Toptan Bayan Pantolonu firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-08-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.