Rw Collection

Şirket Hakkında
ANKARA DA MAĞAZACILIK SEKTÖRÜNDE BAYAN DIŞ GİYİM ÜZERİNE HİZMET VERMEKTEYİZ.İMALATIMIZ KENDİ ATÖLYEMİZDE KENDİ MODELLERİMİZLE BİRİNCİ SINIF İŞÇİLİK GARANTİSİYLE GERÇEKLEŞMEKTEDİR.ANKARANIN SEÇKİN BÖLGELERİNDE 5 ADET MAĞAZAMIZ BULUNMAKTADIR.BÜYÜK BEDEN(40-54) OLARAK ABİYE, BLUZ, GÖMLEK, JEAN, PANTOLON, ELBİSE, ETEK..
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Rw Collection
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
Yetkili Kişi: Aytaç Atay
Adres: ÖVEÇLER 4.CAD. 112/C DİKMEN-ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4805955
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Bayan Dış Giyimde Uygun Fiyatlı Stok Fazlası Ürünler
BAYAN DIŞ GİYİMDE STOK FAZLASI ÜRÜNLERİMİZİ UYGUN FİYATLARIYLA DEPOLARIMIZI BOŞALTMAK AMACIYLA SATIŞA SUNUYORUZ..HER TÜRLÜ FİYAT ARALIĞINDA ÜRÜNLERİMİ...
Rw Collection firma bilgileri. Rw Collection adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Rw Collection ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Rw Collection firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.