Saç Ekim Merkezi Türkiye

Şirket Hakkında
DOĞAL VE GÜVENİLİR SAÇ EKİM

HAKKIMIZDA
Türkiye Saç Ekim Merkezi olarak 2001 yılından bu yana saç ekimi ile ilgili çalışan ve bu konuda her zaman UZMAN DENEYİM İLE YENİ TEKNİKLER geliştiren bir saç ekim ekibimiz üst düzey seviyede sürekli kendilerini yenileyen çalışma anlayışındadır. Her yıl saç ekimi tekniğini ileri düzeylere çıkarmakta ve geliştirmekteyiz. Son yıllardaki en önemli başarımız saç ekimi konusunda kendimize olan güveni size yansıtmak amacıyla her yaptığımız saç ekiminde doğallınız garantimiz olmuştur. Teşekkür etmeye gelen hastalarımızda değişimi görünce karşılıklı memnunıyetimiz sayesinde her geçen gün yükselen hasta sayımız bizleri onure etmiştir. Çünkü biliyoruz ki en iyi referans hastaların kendisidir, o yüzden kişi için ''yapılabileceğin en iyisini yapmak'' sloganımızdır.

Farkımız;

"SİZİ DÜŞÜNÜYOR OLMAMIZ, SİZE DEĞER VERMEMİZ VE SİZİN KADAR SAÇINIZI SEVİYOR OLMAMIZDIR."

Neden Biz?

• Tam teşekküllü hastanede steril, güvenli, özel saç ekimi için hazırlanmış ameliyathanede hizmet veriyoruz.

• Deneyimli, kendini adamış, bilgi ve tecrübesiyle uzman doktor ve profesyonel ekibiyle saç ekimimizi gercekleştiriyoruz.

• Sac ekiminde etkili ve en gelişmiş bilimsel yöntemler kullanarak saç ekimini gercekleştiriyoruz

• Sac ekiminde dünyada oldugu gibi ülkemizdede kullanılan FUE yöntemini kendi tecrübe ve deneyimimizi katarak en mükemmel şekilde uyguluyoruz.

• Alım yaptığımız bölgede iz kalmaması, iyileşme sürecinin hızlı olması ve minimikro greftler elde etmek için saç kalınlığına göre 0.8mm, 1mm çapında mikro motor uçları kullanıyoruz

• Tek seansta alım yaptığımız donör alanda doğal dengeyi bozmadan maximum saç kökü alarak saç olmayan veya sıklaştırma yapılacak bölgeye saç ekimi gerçekleştiriyoruz.

• Alım ve ekim yaptığımız bölgeye %100 doğal görünüm sağlıyoruz ve buna garanti veriyoruz.

• Alım bölgesinde bulunan sağlıklı saçlarınıza bağlı olarak tek bir seansta ortalam
Saç Ekim Merkezi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Saç Ekim Merkezi Türkiye
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Hastaneler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Hastane Ekipmanları
Yetkili Kişi: Sibel Bakırcı
Adres: Nuhkuyusu cad. No:10/6 Altunizade/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 3919033
Web Sitesi: www.sacekimmerkeziturkiye.com
Ürünleri
DOĞAL VE GÜVENİLİR SAÇ EKİMİ
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Saç Ekim Merkezi firma bilgileri. Saç Ekim Merkezi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Saç Ekim Merkezi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Saç Ekim Merkezi Türkiye firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-04-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.