Safa Hurma;hurma,medine Hurması,toptan Hurma Konya

Şirket Hakkında
SAFA HURMA;hurma, Medine hurması, online hurmacı, hurma fiyatları, hurma satışı, hurma pazarı, hurma market, toptan ve perakende Medine hurması, zemzem suyu, bidonla zemzem suyu, Bağdat hurması, iran hurması, hurma pazarı, toptan ve perakende Bağdat hurması, Medine hurma çeşitleri, hurmacı, Tunus hurması, hacı hurması, hediyelik hurma, toptan hediyelik hurma, Cezayir Hurması, Filistin Medjool Hurması, Bademli ve Cevizli Hurma, Çikolata Kaplı Hurma, hurma fiyatları, Acve, Amber Medine hurmasıi, Hodri, Mebrum Medine hurması, Mecdul, Safavi Medine hurması, Sugayi, Sufri Medine hurması, Rabia, çelebi Medine hurması, Meşruk, sofry Medine hurmasıi, mecdul ve taze Medine hurması, taze hurma, online hurma satışı,
Safa Hurma;hurma,medine Hurması,toptan
Ürün-Hizmetleri Hakkında
SAFA;Hurma, medine hurması, zemzem suyu, hurma pazarı, zemzem suyu, Toptan Medine hurması, zemzem suyu satışı, bidonla zemzem suyu satışı, Bağdat hurması ve iran hurması satışı, Mebrum Duble Medine hurması ve meşruk Medine hurması, şifalı acve ve amber Medine hurması, sukkeri, sugayi Medine hurması, safavi ve sufri Medine, Medine hurma çeşitleri, hurmacı, Tunus hurması, hacı hurması, hediyelik hurma, toptan hediyelik hurma, Cezayir Hurması, Filistin Medjool Hurması, hurması, hodri ve taze Medine hurması satışı
İletişim Bilgileri
Firma: Safa Hurma;hurma,medine Hurması,toptan Hurma Konya
Sektörü: Gıda / Tarım » Baharatlar / Gıda Katkıları
Yetkili Kişi: İsmail Bahçeci
Adres: Türbe Caddesi No: 71/B Karatay - KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 3511122
Web Sitesi: www.hurma.biz
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Safa Hurma;hurma,medine Hurması,toptan firma bilgileri. Safa Hurma;hurma,medine Hurması,toptan adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Safa Hurma;hurma,medine Hurması,toptan ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Safa Hurma;hurma,medine Hurması,toptan Hurma Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-04-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.