Safir Kozmetik Medikal Ve Estetik

Şirket Hakkında
Safir Cosmetic's cilt bakımında bilime ve geleceğe öncelik veren bir yaklaşımla size kaliteli ürünler, güvenli içerikler ve gerçek sonuçlar sunmak amacı ile kurulmuştur.

Fason cilt bakım kremi üretimi, krem üretimi, cilt bakım serumu üretimi, kolonya üretimi, saç serumu üretimi ve diğer dermokozmetik ve kozmetik ürün ihtiyaçlarınız için üretim yapılmaktadır.

Pazaryerlerinde ve web sitemiz üzerinde kendi markalarımız ile satış yapmaktayız, kendi bünyemizde yer alan markalarımız ile son tüketiciye hizmet vermekteyiz.
Safir Kozmetik Medikal
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Safir Kozmetik Medikal Ve Estetik
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Kişisel Bakım Ürünleri
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Kimya / Kozmetik / Plastik Diğer
Yetkili Kişi: Okan Uzun
Adres: Örnek Mh. 1372. Sk. No:6/a Esenyurt-istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (545) - 3815057
Web Sitesi: https://safircosmetic.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Safir Kozmetik Medikal firma bilgileri. Safir Kozmetik Medikal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Safir Kozmetik Medikal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Safir Kozmetik Medikal Ve Estetik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-08-2022 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.