Sağlam Produksiyon

"İŞİNİZİ SAĞLAMA ALIN"

Şirket Hakkında
Sağlam Prodüksiyon var olma nedeninin mutlak müsterileri memnuniyetiyle olabileceğini bilen bir firmadır. Mesleğinde profösyönelleşmiş insan kaynağının creatif çözümleriyle harmanlayarak, almış olduğumuz tüm projelerde müşterilerimizin beklentilerini tam anlamıyla üst düzeyde karşılayarak yerine getiren bir firmadır. Sağlam Prodüksiyon işinde uzman olan ekibiyle ve daimi yenilikçi işinde empati yapabilen genç ve dinamik ekibiyle siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten gururduyarız.
Sağlam Produksiyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sağlam Produksiyon
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Film
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Görsel Basın
Yetkili Kişi: Erdal SAĞLAM
Adres: Mahmudiye Mah. 4820 Sok. No.2 SOYLU BUSINENSS Kat: 2 No: 18 Akdeniz / MERSİN
Şehir: Mersin
Ülke: Türkiye
Telefon: (506) - 8833366
Faks: (324) - 3362777
Web Sitesi: http://saglamproduksiyon.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sağlam Produksiyon firma bilgileri. Sağlam Produksiyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sağlam Produksiyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sağlam Produksiyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-07-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.