Şah Lojistik

Şirket Hakkında
Türkiye ve Dünya Nakliye sektörüne farklı bir hizmet anlayışı getirmek amacıyla kurulan Şah Lojistik müşterilerine komple çözüm paketleri sunan sektöründe uzman ve öncü bir firmadır. Şah Lojistik Uluslararası Taşımacılık Ltd. Şti. teknolojiye ve en önemlisi insana yaptığı yatırımlar ile mükemmel hizmet vermek üzere kurulmuştur.

Kara, hava ve deniz taşımacılığı, depo ve antrepo hizmetleri konularında tüm lojistik ihtiyaçlarını en uygun, hızlı ve eksiksiz olarak taşımanın gururu içindedir.

Başta İran olmak üzere Irak, Özbekistan, Türkmenistan ve diğer Türki Cumhuriyetleri, Suriye, Orta doğuya lojistik hizmeti vermektedir.

Şah Lojistik, Türkiyede özellikle 2005 yılı sonrası gerçekleştirilen ihracat ve ithalat hamlelerinde; hizmet yelpazesini genişleterek, liman hizmetleri ve lojistik destekler sunarak müşterilerinin isteklerine eksiksiz cevap vermiştir.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Şah Lojistik
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Deniz Yolu
Yetkili Kişi: mustafa bal
Adres: camiişerif mah.5246sk.soydan işh.kat:2 no:8
Şehir: Mersin
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 6677936
Web Sitesi: http://www.sahlojistik.com/irannakliye.html
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Şah Lojistik firma bilgileri. Şah Lojistik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Şah Lojistik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Şah Lojistik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.