Sahin Fidancilik

Şirket Hakkında
SERTIFIKALI IL TARIM KONTROLLU 1.KALITE HER YASTA VE BOYDA AYVALIK YAGLIK-GEMLIK-DOMAT ZEYTIN FIDANLARI-NAR-NARENCIYE HER TURLU MEYVE FIDANI-SOFRALIK ZEYTIN-ZEYTINYAGI SATISLARIMIZ BASLAMISTIR.URUNLERI GELIP GOREBILIR VEYA KARGO BEDELINI ODEYEREK NUMUNE(ORNEK)ISTEYE BILIRSINIZ.FIYATLARIMIZ HER BUTCEYE UYGUN OLUP DETAYLI BILGI ICIN SATIS SORUMLUSU CUMHUR CELEN 0535-391-11-23 (mail: osmancelen1977@hotmail.com)ARAYABILIRSINIZ
Sahin Fidancilik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sahin Fidancilik
Sektörü: Gıda / Tarım » Zeytin
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Diğer
Yetkili Kişi: cumhur celen
Adres: edremit-balikesir
Şehir: Balıkesir
Ülke: Türkiye
Telefon: (535) - 3911123
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Zeytin Ve Meyve Fidanlari
SERTIFIKALI IL TARIM KONTROLLU 1.KALITE HER YASTA VE BOYDA AYVALIK YAGLIK-GEMLIK-DOMAT ZEYTIN FIDANLARI-NAR-NARENCIYE HER TURLU MEYVE FIDANI-SOFRALIK ...
Sahin Fidancilik firma bilgileri. Sahin Fidancilik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sahin Fidancilik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sahin Fidancilik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-09-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.