Şahin İnşaat Taah.tur.tic.ve San.ltd.şti

Şirket Hakkında
1993 yılında kurulan ŞAHİN İNŞAAT TAAH.TUR.TİC.ve SAN.LTD.ŞTİ liderlik yapısı, şirket içi ve dışı iletişimi, deneyimli, yetenekli ve işinin ehli kadrosuyla yurtiçinde zamanının en önemli yatırımları olan projelerde yer almış ve tamamını başarı ile tamamlamıştır. Böylece Şahin İnşaat, kalite yönetim sisteminin sağladığı sürdürülebilir ve süreksel iyileşme süreciyle, güçlü, eski eser onarımı ve restorasyon işleri konusunda uzmanlaşmış bir inşaat şirketi konumuna gelmiştir.
Bütün personelimiz için en önemli övünç kaynağı, zor, karışık ve narin projeleri zamanında;kurumlarımızın isteklerini ve beklediklerini aşarak, ‘güvenli’ olarak bitirmemizdir.Şahin inşaat Bunun ötesinde her zaman güvenli, çevreye duyarlı uluslararası ve yerel kanun ile yönetmeliklere uygun ve saygılı olarak çalışmış ve çalışmaya devam edecektir

Şahin İnşaat Taah.tur.tic.ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
İçinde bulunduğumuz sektörde her zaman kaliteli ve güvenilir hizmet sunar, kurum memnuniyetini her şeyin üzerinde tutarız. Bilimselliğimiz, uzmanlığımız ve profesyonelliğimizle kurumlarımızın ihtiyaç ve beklentilerini karşılamakla kalmaz, daha fazlasını vermek için sürekli mükemmeli ararız.
İletişim Bilgileri
Firma: Şahin İnşaat Taah.tur.tic.ve San.ltd.şti
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: MEHMET ŞAHİN
Adres: UNCALI CAD 1317 SOK.NO:23 KAT:2-5
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 6856222
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: hazırlanıyor
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Temel Değerlerimiz Biz; Bilgili, becerikli, çalışkan Dürüst ve kurumuna bağlı Sürekli gelişen Birbirine saygı duyan ve seven Ekip ruhunu...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Şahin İnşaat Taah.tur.tic.ve firma bilgileri. Şahin İnşaat Taah.tur.tic.ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Şahin İnşaat Taah.tur.tic.ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Şahin İnşaat Taah.tur.tic.ve San.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-03-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.