Salespro Satış Geliştirme Hizmetleri

Şirket Hakkında
“İyi bildiğin işi, iyi bildiğin iş alanında uygula” ilkesiyle yola çıkan SALESPRO Satış Geliştirme Hizmetleri, bireylerin ve kurumların daha yüksek başarı, katkı ve etkinlik düzeylerine ulaşmalarına yardımcı olmak amacıyla 2008 yılında kurulmuştur.

Uzmanlık Alanımız: Hazır Giyim Perakende
ve Toptan Satış Sektörü
Salespro özellikle Hazır Giyim Pazarı Perakende ve Toptan Satış Dağıtım Kanalı alanında uzmanlaşmış bir organizasyondur. Sektörde uzun yıllara dayanan deneyimlerimiz sayesinde, bu sektörün dinamiklerini, müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerini, sektördeki olası tehdit ve fırsatları çok iyi biliyor ve tüm projelerimizde bu bilgi ve deneyimlerimizi kendi müşterilerimizin iş ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçiriyoruz.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Salespro Satış Geliştirme Hizmetleri
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
Yetkili Kişi: Emrah Günaçar
Adres: Barbaros Mahallesi Veysi Paşa Sokak No:10 Altunizade İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4746582
Web Sitesi: www.salespro.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Salespro Satış Geliştirme firma bilgileri. Salespro Satış Geliştirme adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Salespro Satış Geliştirme ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Salespro Satış Geliştirme Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.