Salman Oglu Nakliyat

Şirket Hakkında
Paketleme işpaketleme ve ambalajlama malzemeleri ile büyük bir titizlikle ve eşyalarınıza hiçbir zarar gelmeyecek şekilde uzman kadrolu elemanlarımızla gerçekleştirilmektedir.
Paketlenmesi yapilacak esyanin cinsine ve hacmine göre muhtelif ebatlarda karton variller kullanilmaktadir. Kristal ve cam esyalar için mukavemeti yüksek karton variller, yatak ve silteler için özel olarak hazirlanmis yatak kolileri, elbiseler için yatay ve askili yüksek boy koliler, molemi eşyanın cinsine göre özel olarak imal edilmiş bilya ve beyaz esyalar için patlak (bolonlu) naylon, kraft kagidi (üç kat), tirtirli kagit kullanilmaktadir. Cam esyalariniz son derce temiz beyaz cam kagitlari ile sarilmaktadir. Mermer, büyük cam ve ayna için özel tahta kafes imalati, antika esyalar içinde özel bir paketleme yapilmaktadir.
Salman Oglu
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Salman Oglu Nakliyat
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Şehirlerarası Nakliyat
Yetkili Kişi: Musa özdemir
Adres: Ali Rıza Avni Bulvarı No:78/A (CELİK KUVETİN KARŞISI
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2502929
Web Sitesi: www.salmanogluevdeneve.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Salman Oglu firma bilgileri. Salman Oglu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Salman Oglu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Salman Oglu Nakliyat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.