Salta İş Elbiseleri

Şirket Hakkında
2018 yılında kurulan Salta İş Elbiseleri Şirketi, ithalat ve ihracat ile başladığı ticaret faaliyetlerini, 2020 yılında üretim ile güçlendirmiştir. Yıllar içinde çalıştığımız firmalara kalite odaklı üretimi sayesinde ulusal ve uluslararası pazarda rakiplerine üstünlük sağlamış ve tercih edilen firmalar arasına yerleşmiştir.

2020 yılında talep artışını karşılama ve üretim kapasitesini arttırma hedefi ile üretim yatırımı yapmıştır. Ulaşmış olduğumuz kalite, kapasite ve güvenilir hizmet anlayışıyla Türkiye’nin ve Avrupanın en büyük İş Elbisesi üreticileri arasına girmeyi hedeflemektedir. Salta İş Elbiseleri, dokuma ve örme gruplarına ait ürünleri itina ile üretmekle beraber, gününde teslimat süreci konusunda da bir hayli iddialıdır. Amacımız kaliteli üretimin beraberinde, en iyi maliyet ve en iyi fiyatla tecrübelerimizi birleştirerek en üst noktada müşteri memnuniyetine ulaşmaktır. Salta İş Elbiseleri derin tecrübesini günümüzün gelişen teknolojileri ile bütünleştirerek sektör içerisinde daha ileriye, siz değerli müşterilerimizle birlikte yürüyecek ve büyüyecektir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Salta İş Elbiseleri
Sektörü: Tekstil / Giyim » Üniformalar ve İş Kıyafetleri
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
Yetkili Kişi: Uğur Salta
Adres: Şerifali Mahallesi Ümraniye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 2549153
Web Sitesi: www.saltaiselbiseleri.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Salta İş Elbiseleri firma bilgileri. Salta İş Elbiseleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Salta İş Elbiseleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Salta İş Elbiseleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-11-2021 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.