Saltduş Duşakabin Sistemleri

Şirket Hakkında
Değerli dostlarımız; 2005 yılından bugüne duşakabin ve duş sistemleri sektörünün içinde olan kuruluşumuz, sizlerin de desteği ile günümüze kadar bu vazifeyi gerektiği biçimde yerine getirebilmenin haklı gururu içindedir. Üretimin ilk aşamasından başlayıp sunum ve satış sonrası desteğini tüketiciye ulaştırıncaya kadar, her aşamada kaliteyi firmamızın misyonu olarak görüyoruz. Günümüzde sağlık ve temizliğin önemi herkes tarafından bilinmektedir. Biz bu konuda, özellikle temizliğin sembolü durumunda olan banyolarımızın en önemli ihtiyacı olan duş ve küvet kabinleri konusunda hizmet vermekteyiz. Ürünlerimizi Salt Duş ünvanı altında ve Salt Duş marka tescil belgeli olarak sizlere sunmaktayız. Merkezi Bursa ve Türkiye genelindeki bayilerimizle önerilerinizi bekler, sağlıklı bir yaşam dileriz.
Saltduş Duşakabin Sistemleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Saltduş Duşakabin Sistemleri
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Duşakabin / Duş Ürünleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Mutfak / Banyo
Yetkili Kişi: Gülcan Saltoğlu
Adres: Dikkaldırım Mah. Hayran Cad. Cebre Apt. No:87/A - 22 OSMANGAZİ / BURSA
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2395740
Web Sitesi: www.saltdus.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Saltduş Duşakabin Sistemleri firma bilgileri. Saltduş Duşakabin Sistemleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Saltduş Duşakabin Sistemleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Saltduş Duşakabin Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-02-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.