Samsun Halı Yıkama Fabrikası

Şirket Hakkında
Samsun da bir ilk full otomatik makina ve usta ellerin birleştiği karadenizde tek adres el dokuma halılarınız boyama mı yaptı Bize bildirmeniz yeterli ÇİN VE NEPAL HALILARINIZA ŞEKERLİ ÇAY MI DÖKÜLDÜ Bize ulaşmanız yeterli
Samsun Halı Yıkama
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Samsun da bir ilk full otomatik makina ve usta ellerin birleştiği karadenizde tek adres el dokuma halılarınız boyama mı yaptı Bize bildirmeniz yeterli ÇİN VE NEPAL HALILARINIZA ŞEKERLİ ÇAY MI DÖKÜLDÜ Bize ulaşmanız yeterli MAKİNA HALISI METRE KARESİ 3 YTL , YÜN ÜZERİNE YÜN ELDOKUMALAR METRE KARESİ 5 YTL, PAMUK ÜZERİNE YÜN EL DOKUMASI HALILAR METRE KARESİ 9 YTL İPEK HALI METRE KARESİ 18 YTL , TAFTİNG HALILAR METRE KARESİ 5 YTL DİR.FİRMAMIZDA AYRICA BOYA ALMA SOLDURMA ESKİTME VE POTLAŞMA YAPAN HALILARINIZ TUTKALLAMA İŞLEMİ YAPILMAKTADIR BU HİZMETİ KARADENİZDE İLK YAPAN VE TEK OLMANIN HAKLI GURURUNU YAŞAMAKTAYIZ.
İletişim Bilgileri
Firma: Samsun Halı Yıkama Fabrikası
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Halı / Kilim
Yetkili Kişi: MURAT PEKER
Adres: ÖRNEK SAN. SİT. 38. SOK. NO:6
Şehir: Samsun
Ülke: Türkiye
Telefon: (362) - 2666691
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: www.samsunhali.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Samsun Halı Yıkama firma bilgileri. Samsun Halı Yıkama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Samsun Halı Yıkama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Samsun Halı Yıkama Fabrikası firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-12-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.