Samsung

Şirket Hakkında
Beyaz Eşyalarınızı yetkili ellere teslim etmenin güveni ile size sunacağımız kurulum, tamir, onarım ve bakım hizmetlerinden faydalanın. Çok özellikli ürünlere profesyonel eller. Tüm Samsung Ankastre ürünler için yetkili servis hizmeti alın. Samsung ankastre ürünler mutfağınızın ışığı olmaya devam etsin. Uygun fiyatlı ve yetkin, yetkili, profesyonel teknik servis hizmeti. Samsung Yetkili Servis. Uzmanından servis hizmeti makinenize hayat verir. Samsung Çamaşır Makinenizi eğitimli personellerimizin bilgi deneyim ve tecrübelerine emanet edin. Yetkili servis personellerimiz her yıl düzenli olarak eğitimler alarak ürünlere en doğru arıza teşhisini yapar ve orijinal yedek parça ile tamir gerçekleştirir. Bulaşıklarınız Yetkili Servis Gücü ile ışıldamaya devam etsin. Beyaz Eşyalarınızı ilk gün çalıştırdığınız gibi çalıştırmaya devam edin. Unutmayın Yetkili servisler dışında hiçbir firmada orijinal yedek parça yoktur. Cihazınızı Garantili orijinal yedek parça ile onarıyoruz ve ilk günkü performanısa geri dönüyor. Yetkili servis ile serin ve sıcağın en temiz halini her zaman yaşayın. Evinizin komforunun en önemli parçalarından klimanızın tamir, onarım ve bakımları için Yetkili Servisi tercih edin. En uygun fiyata en Profesyonel hizmeti sadece Yetkili Servisten alabiirsiniz. Tüm yüzeylerde etkili temizlikliğin yetkili servisi. Samsung Yetkili Servislerinde orijinal yedek parça ile onarımını yaptırmalısınız. Böylece emiş gücünüz düşmez eviniz, ofisiniz ve yaşam alanlarınız her zaman temiz kalır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Samsung
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Diğer Elektrik / Elektronik
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Elektronik Ürünler
Yetkili Kişi: İzmirsamsungyetkiliservis
Adres: Eğitim Mh., Ekremgüer Cad. No:124/b 35330 Balçova/izmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2787755
Web Sitesi: www.izmirsamsungyetkiliservis.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Samsung firma bilgileri. Samsung adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Samsung ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Samsung firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-11-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.