San Güvenlik Sistemleri Ltd.şti.

Şirket Hakkında
2004 Yılında kurulan firmamız Antalya'ya ait bir marka olma yolunda hızla ilerlemektedir. Akdeniz Bölgesindeki ilk Mobese projelerini (Belek- Isparta) başarı ile hayata geçirmiştir.

Koşulsuz müşteri memnuniyetini esas alan San Güvenlik kaliteden ödün vermeden en iyiyi, en uygun fiyatla ve en kısa sürede müşterilerine sunmayı ilke edinmiştir. Her geçen gün San güvenlik yeni ürün ve markalarla standartlarını yükseltmeye devam etmekte, sektörün önde gelen güvenlik kuruluşları arasındaki yerini pekiştirmektedir. San Güvenlik Elektronik güvenlik sistemlerinin satışını, pazarlamasını ve Dünya çapında tanınmış firmaların temsilciliğini alarak bayi ve servis ağı hizmetlerini yerine getirir.


Hizmetlerimiz kapsamında, tehdit analizi, sistem analizi, sistem önerimi, projelendirme, malzeme temini, montaj devreye alma ve bakım-onarım hizmetleri bulunmaktadır.Bunlarla birlikte alarm ihbar merkezinin faaliyetlerinin devam ettirilmesi yer almaktadır. San Güvenlik yüksek teknolojiyi çağdaş düşüncelerle birleştirerek hizmetlerini müşteri ihtiyaç ve beklentilerine göre yüksek kalitede sunmayı amaçlamaktadır.

VİZYON

Türkiye Güvenlik sektöründe lider olmayı, bu amaçla teknolojik gelişmeler de dahil olmak üzere her türlü gelişimi ve değişimi takip etmeyi ve hızla tüm hizmet alanlarımıza aktarmayı, tüm sosyal paydaşlarımızın memnuniyetini sağlamak sureti ile müşterilerimizin tam tatminini gerçekleştirmeyi kendimize amaç edindik.

MİSYON

Emniyet ve asayiş konularında genel kolluk kuvvetlerine yardımcı olabilmek ve özel mülkü koruyabilmek

Günümüzün vazgeçilmez ihtiyacı olan elektronik güvenlik sistemleri konusunda gerek kamu gerekse özel kuruluşların ihtiyaçlarını karşılayacak çözümler üretmek, sistemler kurmak ve elektronik güvenlik sistemleri konusunda dünyadaki en son gelişmeleri takip ederek konusunda güçlü firmalarla işbirliğ
San Güvenlik Sistemleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: San Güvenlik Sistemleri Ltd.şti.
Sektörü: Güvenlik » Güvenlik Kamerası
İkincil Sektörü:Güvenlik » Alarm
Yetkili Kişi: Mustafa BAYSAN
Adres: Fener mah. fener cad. fener sitesi no 79
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 2412110
Web Sitesi: www.sanguvenlik.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
San Güvenlik Sistemleri firma bilgileri. San Güvenlik Sistemleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda San Güvenlik Sistemleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

San Güvenlik Sistemleri Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-09-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.