Şan Karoser Ve Konteyner İmalatı

Şirket Hakkında
Ankara sanayi bölgesi olan ostim de faaliyet gösteren firmamız her türlü istek ve talep çeşitlerini karsılayacak şekilde şantiye ve ofis konteynerları ile birlikte seyyar wc kabinleri ve güvenlik kabinlerı ımalatını yapmakta ve Ankara saray köydekı 2000 m2 acık alanda her türlü ikinci el konteyner alım satımı ve Ankara il sınırları içinde kiralık konteyner hizmetiyle siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir….

Firmanızın taleplerİ dogrultusunda ürünlerimiz ve kaliteli hizmet anlayışımızla müşterilerimizin tek ÇÖZÜM ADRESİ olmayı hedeflemekteyız....
Şan Karoser Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Şan Karoser Ve Konteyner İmalatı
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomobil / Taşıma Araçları
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yan Sanayi
Yetkili Kişi: MUSTAFA KIZILKAYA
Adres: 1231-1 SOKAK NO:44 OSTİM
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3857552
Faks: (312) - 3857522
Web Sitesi: http://ankarakiralikkonteyner.com/
Ürünleri
3000*7000 2 ODA+MUTFAK+DUŞ+WC+LAVABO
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Şan Karoser Ve firma bilgileri. Şan Karoser Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Şan Karoser Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Şan Karoser Ve Konteyner İmalatı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.