Şan Müzik Tur

Şirket Hakkında
İstanbul da 30 yılı aşkın süredir Turizm sektöründe hizmetinizdeyiz. boğaz turu, tekne turu, yüzme turu, kiralık tekne, kiralık yat, kiralık gulet, vip tekne, yemekli boğaz turu, günlük boğaz turu, teknede düğün, davet, kına, nişan, okul balosu, doğum günü, , şirket kutlaması ve bayii toplantısı gibi her türlü organizasyonlarınız için, teknelerimiz yaz ve kış sezonlarında tam teşekküllü olarak hizmete hazırdır. Gerekli bilgiler için; İstanbul ve Londra ofislerimiz 24 saat hizmetinizdedir. Bizlerle özel anlarını paylaşan Dünya konuklarına, sayın halkımıza ve sanat camiasına sonsuz şükranlarımızı sunarız. Sevgiyle kalınız. Naci SALİHOĞLU
Şan Müzik Tur
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Şan Müzik Tur
Sektörü: Turizm / Otel » Gezi
İkincil Sektörü:Hizmet » Organizasyon
Yetkili Kişi: Naci salihoğlu
Adres: hurşit efendi sokak no 6 emirgan
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2776303
Web Sitesi: http://www.bogaztekneturu.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Şan Müzik Tur firma bilgileri. Şan Müzik Tur adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Şan Müzik Tur ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Şan Müzik Tur firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-11-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.