Sanaks Cnc Makina

Şirket Hakkında
2005 yilindan bu yana makine imalati yapan firmamiz 2008 yilinda ozellikle insaat makinalari uretiminde hiz kazanmistir.seri uretim ve ozel uretim hatti olarak hizmet veren firmamiz musteri talebine gore hizmet vermektedir.10 yili askin suredir turkiye ve yurtdisinda hizmet veren firmamizin urun ve musteri portfoyu genistir.
Sanaks Cnc Makina
Ürün-Hizmetleri Hakkında
firmamız, cnc köpük kesim makinası, cnc router, poliüretan döküm makinası, sıva makinası, harc mikseri, yapı kimyasalları üretim tesisi, termovakum, poliüretan conta döküm makinası imalatı yapmaktadır
İletişim Bilgileri
Firma: Sanaks Cnc Makina
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Makineleri
Yetkili Kişi: Tugrulsan Kadiroglu
Adres: Has Emek San Sit 2284 Sk No:70 İvedik Osb
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3957162
Web Sitesi: www.kamakcncblog.com
Ürünleri
2 ton kapasiteli pompali mikser
2 eksen köpük kesme makinamizda eps ve xps kesimi yapilir.ayni anda 4 eps kutugu kesebilme ozelliklidir
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sanaks Cnc Makina firma bilgileri. Sanaks Cnc Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sanaks Cnc Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sanaks Cnc Makina firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-05-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.