Sanal Uzman Bilişim Hizmetleri

Şirket Hakkında
Bilişim sektörünün önde gelen firmalarındaki bilgi ve deneyimlerimizi Sanal Uzman çatısı altında birleştirmeye karar verdik . Sanal Uzman olarak hedeflerimiz bilişim sektöründeki bilinçlenmeyi var olan düzeyden yukarılara çıkartmak ve sektörde ihtiyaç duyulan danışmanlık hizmetlerini tam olarak yerine getirmektir . Geçtiğimiz dönem içerisinde imza attığımız projelerden bazıları Sunucu yapılandırılması ( Donanımsal upgrade ) , Raid 5 yapısı genişletilmesi ve Windows Server işletim sistemlerinin kurulum ve yapılandırılması yer almaktadır . Bunların yanı sıra orta ve küçük ölçekli işletmelerde anahtar teslim projeler Network düzenlenmesi kullanıcı bilgisayarlarındaki yazılımsal ve donanımsal problemlerin çözülmesi virüs temizliğini kapsayan projeler yapmak da yer almaktadır .

Genişleyen bilgi ve birikimimize satış ekibimizi de dahil ederek firmaların ihtiyaçlarını karşılama yönünde önemli bir adım attık . Bilişim sektöründe uzman ekiplerle çözüm ortaklıklarında bulunduk ve bu çözümleri müşterilerimeze en efektif şekilde yararlandırma yollarını aramayı amaç edindik .

Başta İstanbul olmak üzere önümüzdeki dönem içerisinde hedeflerimiz arasında çevre iller ve yurttıdışı bağlantıları sağlayarak kaliteli hizmetin yurtiçinde kullandırılması hedeflenmektedir .
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sanal Uzman Bilişim Hizmetleri
Sektörü: Bilgisayar » Bilgisayar Bakım ve Servis
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Teknolojik Ürünler
Yetkili Kişi: Sezer Sürücü
Adres: Altınşehir Mah. Aksaray Cad. NO:39/A-B
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4151790
Web Sitesi: www.sanaluzman.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sanal Uzman Bilişim firma bilgileri. Sanal Uzman Bilişim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sanal Uzman Bilişim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sanal Uzman Bilişim Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.