Sanal Yönetmen | Dijital Reklam Ajansı

Şirket Hakkında
Sanal Yönetmen kurulduğu günden beri adına yakışır şekilde sanal dünyanın kapılarını firmalara açmaktadır. Bu yolda hazırladığı çözümler ile (Web Yazılım, E-Ticaret Yazılımları, WebTasarım ve Grafik Tasarım, 3D, Oyun ve Karakter Modelleme, Mobil Uygulama, Reklam, Sosyal Medya ve SEO Danışmanlığı vb.) firmaların verimliliğini arttırarak, ücret ve zamandan tasarruf etmelerini amaç edinmiştir.

Sanal Yönetmen; sanal dünyada firmaların ihtiyaç duyduğu hizmetleri profesyonelce yürütmeyi amaç edinmektedir.

Sanal Yönetmen misyonunun ana temeli, faaliyet gösteren firmalara danışmanlık yaparak kurumsal hareketlarını değerlendirmekle beraber; Medya ve Danışmanlık hizmetlerimizle ürün ve hizmetlerini Dünya standartlarında karşılamak ve teknolojik değerleri kullanarak öncü firmalar sıralamasına girmelerini sağlamaktır. Dünya medya bilgi ve teknoloji sektöründe başarılı eserler üretmek ve bunları uygulamaya dönüştürmektir. Bunun yanında toplum için artı değer üreten sektörel hizmet ağımızı genişletmektir.
Sanal Yönetmen‘in bu misyonu doğrultusunda sektöre değer katacak projeler geliştirmesinin yanı sıra hizmet alanımızda ki firmalar için kurumsal kimlikten yazılım ve tasarım çalışmalarına, Grafik Tasarım hizmetinden 3D Modelleme hizmetine, E-Ticaret Yazılımlarından, Mobil Uygulama Geliştirmeye, SEO, Sosyal Medya, Reklam Danışmanlığı hizmetlerinden Online itibar Yönetimine kadar bir çok hizmeti gerçekleştirmektedir.
Sanal Yönetmen Dijital Reklam Ajansı, tam hizmet anlayışıyla hizmet vermekte olup, ayrı ayrı tüm ekibi; işini severek yapan, tecrübeli, azimli ve alanında uzman kişilerden oluşmaktadır..

Sanal Yönetmen ile projelerinizi, ihtiyacınız olan çözümleri geliştirmek için hemen iletişime geçebilirsiniz.
Sanal Yönetmen |
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sanal Yönetmen | Dijital Reklam Ajansı
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: Sanal Yönetmen
Adres: İzzetpaşa Mah Ayazma Yolu Sok 29/3
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 4412112
Web Sitesi: http://sanalyonetmen.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sanal Yönetmen | firma bilgileri. Sanal Yönetmen | adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sanal Yönetmen | ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sanal Yönetmen | Dijital Reklam Ajansı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-08-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.