Sanart-dekorasyon-peyzaj

Şirket Hakkında
Sanart-dekorasyon-peyzaj, Kayseri ili SAHABİYE MAH.KOCASİNAN-KAYSERİ adresinde bulunmaktadır. Firma Bahçe ve Ev Ürünleri » Bahçe ve Ev Diğer sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi BELGİN DURSUN dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sanart-dekorasyon-peyzaj
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Bahçe ve Ev Diğer
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Bahçe Malzemeleri
Yetkili Kişi: BELGİN DURSUN
Adres: SAHABİYE MAH.KOCASİNAN-KAYSERİ
Şehir: Kayseri
Ülke: Türkiye
Telefon: (541) - 5065007
Web Sitesi: www.atolyesanart.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
POLYESTER ELYAF DÖKÜM.5 ADETİN ÜZERİNDEKİ SİPARİŞLERDE FİYAT DÜŞER
POLYESTER ELYAF DÖKÜM VE BETON DÖKÜM.(BETON DÖKÜM FİYATI:( 2800 TL.)SARAY TİPİ SÜS HAVUZLARIMIZ.BU GÖRDÜKLERİNİZ SADECE BİR KAÇ MODELİMİZDİR.ADETLİ Sİ...
POLYESTER VE BETON DÖKÜM.10 ADETİN ÜZERİNDEKİ SİPARİŞLERDE FİYAT DÜŞER.(BETON FİYATI: 650 TL.) TOPTAN ÜRETİM VE SATIŞ FİRMASIYIZ.SANART...
POLYESTER ELYAF.EBAT:100 X 60 CM DİR.TOPTAN ÜRETİM SATIŞ FİRMASIYIZ.5 ADETİN ÜSTÜNDEKİ SİPARİŞLERDE FİYAT DÜŞER.EKRANDA GÖZÜKEN ADET FİYATIDIR.
tamamı polyester elyaf döküm.istenilen renkte boyanır.ebatları 150x350 cm dir.5 adetin üzerindeki siparişlerde fiyat düşer.
İlan Talep ve Teklifleri
Sanart-dekorasyon-peyzaj-toptan Satış
ÜRÜNLERİMİZİ KENDİMİZ ÜRETİP, TOPTAN SATIŞA SUNUYORUZ.ÖZEL SİPARİŞ ALIYORUZ FAKAT, ADETLİ SİPARİŞLERİ TERCİH EDİYORUZ.MALZEMEMİZ, POLYESTER, ELYAF, BE...
Toptan Üretim Satış
.TOPTAN ÜRETİM SATIŞ FİRMASIYIZ. İLGİ ALANLARIMIZ: PARK VE BAHÇELER, OTELLER, BELEDİYELER, İŞ YERLERİ, PERAKENDECİLER. ÜRÜNLERİMİZ: HEYKEL, SÜS H...
Sanart-dekorasyon-peyzaj firma bilgileri. Sanart-dekorasyon-peyzaj adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sanart-dekorasyon-peyzaj ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sanart-dekorasyon-peyzaj firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-08-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.