Sandalye Kiralama Firması

Şirket Hakkında
Organizasyon hazırlıklarınızda konuklarınızın oturma düzenlerini özenle hazırlamalısınız. Tören alanınıza yakın fakat düzenli bir şekilde hazırlanmış sandalyeler ile hem siz hem de konuklarınız memnun olacaklar. Davetlilerinizin sayısınca sandalyeye ihtiyacınız olacak. Firmamızın sizlere sunduğu sandalye kiralama hizmetinden yararlanarak istediğiniz model sandalyeye kaliteli ve uygun fiyatlı olarak ulaşabilirsiniz. Kiralık sandalyelerimiz kaliteli malzemelerle hazırlanmakta, arzu ettiğiniz miktarda organizasyon gününüzde size sunulmaktadır. Kalabalık törenlerinizde kullanacağınız plastik sandalyeleri de firmamız aracılığıyla seçebilirsiniz. Plastik sandalye kiralama hizmetini müşterilerimize yıllardır tecrübemizle sunmaktayız. Tören gününde ortaya çıkacak aksilikleri önlemek için deneyimli firmamızı tercih ederek sandalye kiralama konusunu halledebilirsiniz. Sadece düğün organizasyonlarınızda değil, toplantı ve seminerlerinizde de sandalyelerimizi kullanabilirsiniz.
Sandalye Kiralama Firması
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sandalye Kiralama Firması
Sektörü: Hizmet » Organizasyon
İkincil Sektörü:Hizmet » Fuar Organizasyon
Yetkili Kişi: Cem SİNAN
Adres: Maraşal Çakmak Mah. Cengaver Sok. No:7 Güngören/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (537) - 5849844
Web Sitesi: http://www.sandalyekiralama.info/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sandalye Kiralama Firması firma bilgileri. Sandalye Kiralama Firması adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sandalye Kiralama Firması ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sandalye Kiralama Firması firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-01-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.