Sanex Express Russia Cargo Service

Şirket Hakkında

RUSYA kaynaklı Sanex Express , Rusyada 3 Merkez Ofis, 16 acentasıyla, hizmet veriyor. Sanex Express gönderiyle Rusyanın her yerine en kısa zamanda ulaşıyor. Gönderilerin tüm gümrükleme işlemlerini de Sanex Express yapıyor. Örneğin İstanbuldan saat 18.00de Sanex Express kuryesine müşterinin adresinden teslim edilen gönderiler Rusya, Ukrayna , Beyaz Rusya, Moldova, Azerbaycan, Turkmenistan, Kazakistan, Kırgızıstan, Gürcistan, Ermenistan, Bulgaristan ve Romanya gibi ülkelerin genelinde alıcılara bir iş gününde, adresinde imza karşılığı teslim ediliyor.
Takip sistemi ile müşteri gönderinin saat kaçta kime teslim edildiği bilgisini Müşteri hizmetlerin’den (+90 212 474 65 65) Nolu Telefondan öğrenebiliyor.
Sanex Express Russia
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sanex Express Russia Cargo Service
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Havayolu Taşımacılığı
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Havayolu Taşımacılığı
Yetkili Kişi: SİNAN DEMİR
Adres: YENİBOSNA
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4746565
Web Sitesi: www.sanexexpress.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sanex Express Russia firma bilgileri. Sanex Express Russia adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sanex Express Russia ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sanex Express Russia Cargo Service firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-01-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.