Sanex Express Rusya Cargo

Şirket Hakkında
Sanex Express Cargo Uluslararası Taşımacılık Ve Her Şey Dahil Kapı Teslim Gümrükleme Konularında Sizlere Profesyonel Çözümler Sunar

Sanex Express , Rusya'da 3 Merkez Ofis, 16 Acentasıyla, Hizmet Veriyor. Sanex Express Kargoları Rusya'nın Her Yerine En Kısa Zamanda Ulaşıtırıyor. Kargoların Tüm Gümrükleme İşlemlerini'de Sanex Express Yapıyor. Örneğin İstanbul'dan Saat 18.00'de Sanex Express Kuryesine Müşterinin Adresinden Teslim Edilen Kargolar Russia, Kazakistan, Türkmenistan, Ukrayna Gibi Ülkelerin Genelinde Alıcılara Bir İş Gününde, Adresinde İmza Karşılığı Teslim Ediliyor. Takip Sistemi İle Müşteri Kargonun Saat Kaçta Kime Teslim Edildiği Bilgisini Müşteri Hizmetlerin’den (+90 212 474 65 65 pbx ) Pbx Nolu Telefon'dan Öğrenebiliyor.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sanex Express Rusya Cargo
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Kargo
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Hava Yolu
Yetkili Kişi: Sinan DEMİR
Adres: Yenı Bosna
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4746565
Web Sitesi: www.sanexexpress.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sanex Express Rusya firma bilgileri. Sanex Express Rusya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sanex Express Rusya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sanex Express Rusya Cargo firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-06-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.