Sanex Express Rusya Kargo Taşımacılık

Şirket Hakkında
Rusya kargo parsiyel kargo taşımacılığı Sanex kargo ile Rusya gidecek paketler Saat 18.00'e kadar verildiğinde Rusya'da ertesi gün adrese teslim yapılıyor. Sanex Express kargo zamanında teslimatı garanti ediyor. Sanex Express kargo uluslararası taşımacılık her şey dahil kapı teslim gümrükleme konularında sizlere profesyonel çözümler sunar. RUSYA kaynaklı Sanex Express kargo Rusya'da 3 merkez ofis 16 acentasıyla kargo ve fuar kargo hizmeti veriyor. Rusya kargo, Kazakistan kargo, Ukrayna kargo Sanex Express kargo Rusya her yerine teslimat yapıyor. Sanex kargoların tüm gümrükleme işlemlerinide Sanex kargo tarafından yapıyor.

Sanex Express kargo her gün düzenli avrupa uçuşlarının yanısıra. Azerbaycan Rusya Kazakistan Özbekistan Tataristan Türkmenistan Ukrayna ve Türk Cumhuriyetlerine yaptığımız direk uçuşlarla dünya üzerinde 200 aşkın noktaya kargo gönderilerinizi tam bir güven ve kalite ile belirttiğiniz adrese zamanında teslim ediyoruz. Sanex Express kargo geleceğin dünyasında yerinizi almanız için hizmet veriyor. Sanex kargo hizmetimiz Azerbaycan kargo, Rusya kargo, Kazakistan uçak kargo, Türkmenistan uçak kargo, Tataristan kargo, Ukrayna kargo, Rusya mobilya taşımacılığı, Rusya evden eve kargo eşya taşımacılığı, parsiyel kargo Fuar kargo taşımacılığı gümrükleme depola hizmetleri vermekteyiz. Sanex Express tam zamanında ve istenilen şekilde, kara taşımacılık çözümlerinde her türlü ürün hacmine göre komple veya parsiyel taşıma seçenekleri sunmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sanex Express Rusya Kargo Taşımacılık
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Kargo
Yetkili Kişi: Sinan Ünal
Adres: Yenibosna Karayolu No:18 Yenibosna/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4746565
Web Sitesi: https://www.sanexcargo.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sanex Express Rusya firma bilgileri. Sanex Express Rusya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sanex Express Rusya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sanex Express Rusya Kargo Taşımacılık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-10-2023 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.