Sanitas Spa Wellness

Şirket Hakkında
Spa sektörüne özel anahtar teslim çözümlerimizi, atrium, fitness, ıslak mekanlar, kuru mekanlar gibi tüm spa birimlerini içerecek şekilde organize ediyoruz. Sektörde 20 yıllık tecrübemizi, yenilikçi ve yaratıcı çözümlerle sahaya yansıtarak, hem proje aşamasında hem de hizmet aşamasında müşterilerimizi destekliyoruz.Sunduğumuz hizmetlerle; akıllı, tasarruflu, operasyona uygun ve operasyon maliyetleri düşük spa projeleri üretiyoruz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sanitas Spa Wellness
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Kişisel Bakım Ürünleri
Yetkili Kişi: Burcu Büyükmirza
Adres: Fener Mah. Tekellioğlu Cad. Uzunoğlu Apt.
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 2484762
Web Sitesi: http://www.thesanitas.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sanitas Spa Wellness firma bilgileri. Sanitas Spa Wellness adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sanitas Spa Wellness ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sanitas Spa Wellness firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-06-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.