Saracoglu Kuruyemis Ve Gida San.tic.ltd.sti.

"Heyecan Veren Lezzet, Özbeyoğlu..!"

Şirket Hakkında
1950: SARAÇOĞLU Kuruyemiş ve Gıda San. Tic. Ltd. Şti. birinci nesli, Hacı Mehmet ve Mahmut SARAÇOĞLU kardeşler ile Beyoğlu Kuruyemişçisi adı altında Samsun Gazi Caddesi’nde toptan ve perakende olarak kuruyemişçilik sektörüne adımını atmıştır.

1980: İkinci kuşak - Süleyman, Adnan ve Ferudun SARAÇOĞLU kardeşler - ÖZBEYOĞLU markası ile firmaya üretim, toptan satış ve pazarlama fonksiyonlarını da katarak büyüme yolunda ilk adımlarını atmışlardır.

1992: SARAÇOĞLU Aile şirketimiz kurulmuş ve Gülsan Sanayi Sitesindeki imalathanesinde çalışmalarına devam etmiştir. Şirketimiz, ilerleyen yıllarda Samsun şehrini kapsayan dağıtım ağını genişletmiş ve Karadeniz Bölgesine yayılmıştır.

2000: Hedefini sürekli büyüten şirketimiz büyük bir yatırım yaparak Samsun Organize Sanayi Bölgesinde 4.000 m2 kapalı alanda fabrikasını faaliyete geçirmiştir. SARAÇOĞLU Kuruyemiş ve Gıda, Gıda Sicili ve Üretim İzin belgelerine sahip ve Türk Gıda Kodeksi’ne uygun üretimini tamamen otomatik makineler aracılığıyla hijyenik ortamda gerçekleştirmeye başlamıştır.

Bugün: Üretim tesisimiz yılda 6.000 ton kuruyemiş üretimini gerçekleştirmektedir. SARAÇOĞLU Kuruyemiş ve Gıda, yaptığı yeni yatırımlarla Avrupa Birliği’nden de destek almış ve kapasitesini yılda 18.000 ton’a çıkarabilecek esnekliğe ulaşmıştır.

Özbeyoğlu Kuruyemişleri, yeni ambalaj çalışmalarını tamamlayarak, paketlenmiş kuruyemişi kaliteli, taze, kavrulduğu ilk günkü tadında üretip tüketicinin beğenisine sunarak, iç pazarda hak ettiği yerini almaktadır.

Özbeyoğlu Kuruyemişleri, iç pazarın yanı sıra uluslararası pazarda kalitesini kanıtlamış ve 2005 yılında ilk ihracatını gerçekleştirerek yurt dışı pazara da ilk adımını atmıştır.

Bugün Özbeyoğlu Kuruyemişleri, Avrupa’daki dağıtım kanallarıyla son tüketicisine ulaşmakta ve Avrupa’ya kendi kalitesini tattırmaktadır.

... ve geleceğimiz: Özbeyoğlu Kuruyemişleri, müşterilerine en iyi kalitede kuruyemişi sunmak misyonunu kendisine ilke edinmiştir. Özbeyoğlu markasının sıradaki görevi, yeni coğrafyalara açılarak ve pazara yeni ürünler sunarak yerel ve global pazarda büyümesini sürdürmek olacaktır.

En büyük hedefimiz ise bu vizyonumuzu Saraçoğlu ailesi geleneklerini ve değerlerini göz ardı etmeksizin gerçekleştirmek olacaktır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Saracoglu Kuruyemis Ve Gida San.tic.ltd.sti.
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
Yetkili Kişi: Mehmet SARAÇOĞLU
Adres: Organize Sanayi Bolgesi Yasar Dogu Cad. No:23 Kutlukent
Şehir: Samsun
Ülke: Türkiye
Telefon: (362) - 2667676
Faks: (362) - 2667677
Web Sitesi: http://www.ozbeyoglu.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Saracoglu Kuruyemis Ve firma bilgileri. Saracoglu Kuruyemis Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Saracoglu Kuruyemis Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Saracoglu Kuruyemis Ve Gida San.tic.ltd.sti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-10-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.