Sarı Yapı

Şirket Hakkında
OTOMATİK KEPENK & OTOMATİK PANJUR TAMİRİ - 7/24 TEKNİK SERVİS

OTOMATİK KEPENK SİSTEMLERİ, FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ, SEKSİYONEL KAPI SİSTEMLERİ,
OTOMATİK PANJUR SİSTEMLERİ, GARAJ KAPI SİSTEMLERİ, BARİYER SİSTEMLERİ


Sarı Yapı Otomasyon Sistemleri 3 yılı aşan faliyeti boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar. Kurulduğu günden itibaren sac ve alüminyum kepenk üretim ve montajı yapan uzman kadroya sahip olan şirketimiz; İstanbul içi 24 saat kepenk servis hizmeti sunmaktadır. Benimsediğimiz "Müşteri Memnuniyeti Esastır" sloganı çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz tüm projelerinde müşterilerimize profesyonel hizmet sunmaktayız. 3 yıllık bir isletme olmamıza rağmen kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede kepenk sektöründe tanınmış ve bu ilkelerinden asla vazgeçmemiştir.
Firmanın değişmez prensipleri daima kalite, hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur.

Üretimde başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan Sarı Yapı, sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir. Saygılarımızla...
Sarı Yapı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sarı Yapı
Sektörü: İnşaat / Emlak » Kepenk
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Panjur Sistemleri
Yetkili Kişi: Kadir Sarı
Adres: Murat Mah. Kamil Cad. No:140 Bayrampaşa / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5640874
Web Sitesi: www.kepenktamir.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sarı Yapı firma bilgileri. Sarı Yapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sarı Yapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sarı Yapı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-08-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.