Saricaoglunakliyat

Şirket Hakkında
Taşınmada yüksek binaların en büyük zorluğu eşyaların katlardan zemine indirilirken hasar görme ihtimalinin yüksek olmasıdır. Bu durum özellikle bina içi asansörün kullanılamadığı yada asansöre sığmayan eşyaların taşınmasında sıklıkla karşılaşılır. Sahip olduğumuz asansör sistemiyle binanızın en uygun balkonundan eşyalarınızı çok hızlı ve güvenli biçimde taşıyabiliyoruz. Hem eşyalarınızın zarar görmesini engelliyor hemde taşınma işleminin en kısa sürede tamamlanmasını sağlıyoruz. Asansör sistemimizin çalışmasını görmek için alt kısımdaki videosuna bakabilirsiniz.
Nakliye Asansörü Videosu için Tıklayınız.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Saricaoglunakliyat
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
Yetkili Kişi: yasar sarıca
Adres: guvenlık mah 272 sok
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 3448571
Web Sitesi: www.saricaoglunakliyat.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Saricaoglunakliyat firma bilgileri. Saricaoglunakliyat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Saricaoglunakliyat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Saricaoglunakliyat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.