Sarper Özel Güvenlik Hizmetleri Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Sarper Özel Güvenlik Hizmetleri Ltd. Şti.

2009 yılında uzmanlık alanı olan Güvenlik Hizmetleri Konusunda faaliyetlerine Antalya ilinde başlayarak Akdeniz bölgesinde hizmetlerini yürütmektedir. Profesyonelliği ve Müşteri Memnuniyetini kendine ilke edinen firmamız Fiziki Güvenlik, Para ve Kıymetli Eşya Nakli, K-9 Temini, Güvenlik Danışmanlığı, Elektronik Güvenlik konu başlıklarında faaliyetlerini müşterilerine sunmaktadır, Konu Güvenliğiniz ise Güvenceniz Sarper ana prensibinden yola çıkarak Sarper Güvenlik Başarılara İmza Atmaya SARPER Güvenlik firmasına GÜVENEN Müşterilerinin Memnuniyetlerini arttırmaya devam ederek, Referanslarını günden güne arttırmaktadır.
Sarper Özel Güvenlik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sarper Özel Güvenlik Hizmetleri Ltd. Şti.
Sektörü: Hizmet » Güvenlik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Güvenlik » Güvenlik
Yetkili Kişi: ilkay gürle
Adres: Anafartalar Cad. Hakan Erdoğan Apt. No:147/3 Muratpaşa
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 3443505
Web Sitesi: www.sarperguvenlik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sarper Özel Güvenlik firma bilgileri. Sarper Özel Güvenlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sarper Özel Güvenlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sarper Özel Güvenlik Hizmetleri Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-11-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.