Saygın Patent

Şirket Hakkında
Marka tescili, patent tescili ve endüstriyel tasarım tescili konularında yetkili kurum Türk Patent Enstitüsü’dür. Saygın Patent, bu konularda yetkili ve sicile kayıtlı vekil firmadır.

Yurtiçi ve yurtdışında faaliyet göstermekte olan gerçek ve tüzel kişilere resmi olarak vekillik, danışmanlık hizmetleri sunan firmamız aynı zamanda uzman avukat kadrosuyla hukuki alanda da hizmet vermektedir. Marka bulma ve yaratma konusunda sizlere creatif ekibiz ile birlikte sunumlar hazırlamaktayız.

Sınai Mülkiyet Hakları konularında her zaman firmamızı arayabilir, marka ve patent uzmanlarımızdan bu konularla ilgili her türlü bilgiyi edinebilirsiniz. Aynı zamanda, firmamızın web sitesinden bu konulara dair kapsamlı bilgiye ulaşabilirsiniz.


farkımız...

• Başvurularınızı olabilecek en kısa sürede yapmayı taahhüt ediyoruz.( Marka başvurusu 1 gün )
• Markanız kabul edilmezse, yeni başvuruda vekillik bedeli almıyoruz.
• Size bir telefon kadar yakınız. Aradığınızda mutlaka konusuna hakim bir uzmanımızı karşınızda bulacaksınız.
• Her müvekkilimizin belli bir müşteri temsilcisi ve uzmanı vardır.
• Başvuru öncesi yaptığımız ücretsiz araştırma hizmetimizle, müşterilerimize risksiz ve güvenli bir tescil süreci sunuyoruz.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Marka nedir, tescil işlemleri, itiraz işlemleri, marka red sebepleri, tescil belgesinde değişiklik yapma..."Markanız Sizi Yaratır, Biz Markanızı..."


Patent nedir, faydalı model nedir, incelemeli ve incelemesiz patent, tarifname, teknik resim... "Buluşunuzu Koruyun..."


Endüstriyel tasarımların tescillenmesi demek ürününüze bir kimlik kazandırılması ve tasarımın sadece size ait olduğunu garanti altına alınması demektir.



Markalar tescil edildikleri ülkelerde korunurlar. Iharacat yaptığınız ülkelerde karsılaşabileceğiniz olumsuzlukların önüne geçmenin ilk ve en önemli adimi markanızı o ülkelerde tescil ettirmenizdir.


Internet kullanımındaki hızlı artış ve beraberinde ortaya çıkan elektronik ticaretteki gelişmelerle birlikte, alan adlarının önemi her geçen gün daha çok artmakta.


Yurtiçi ve yurtdışında faaliyet göstermekte olan gerçek ve tüzel kişilere resmi olarak vekillik, danışmanlık hizmetleri sunan firmamız ayni zamanda uzman avukat kadrosuyla hukuki alanda da hizmet vermektedir.


İletişim Bilgileri
Firma: Saygın Patent
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
İkincil Sektörü:Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: MURAT SAYGIN
Adres: TAŞKÖPRÜ CD.NO:7/11 YILDIZBAKKAL KADIKÖY/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3384109
Faks: (216) - 3384209
Web Sitesi: http://www.sayginpatent.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Marka Tescili
1 adet marka tescili yaptırana 2.si bizden!!!
Saygın Patent firma bilgileri. Saygın Patent adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Saygın Patent ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Saygın Patent firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-12-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.