Sayınlar Gıda Mad.san.tic.a.ş

"FARKLI BİR LEZZET İYİ BİR SEÇİM"

Şirket Hakkında
Turna Türkiye’nin altıncı büyük şehri olan Gaziantep’in Nizip ilçesinde 1957 yılında kurulmuştur.Şirketimiz bitkisel yağların tüm çeşitlerinin rafinasyonu ve ambalajlamasını günlük 300 ton kapasiteyle yaparak Türk ve dünya pazarında hizmet vermektedir.Özellikle ayçiçek yağı , mısır özü yağı ve zeytin yağı üretimini yapılan fabrikamızda 1 LT, 2Lt, 3 Lt, 5 Lt , 10 LT pet Şise ve 5 Lt, 10Lt, 18 Lt Tenekelerde ambalajlama yapılmaktadır.Üretimimizin % 80 ini ihraç ederek dünya pazarında önemli bir yer elde ederken kalan üretimle de yurt içinde belli bir pazar oluşturmuş durumdadır.ISO 9001-2000 Kalite Yönetim Sistemi , ISO 22000-2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve TSE belgelerini de alarak kaliteye ve standartları verdiği önemi tescillemiştir.

Ürün-Hizmetleri Hakkında

Sızma Zeytin Yağı,
Rafine Ayçiçek Yağı,
Rafine Mısırözü Yağı
Rafine Kanola Yağı
Rafine Soya Yağı
İletişim Bilgileri
Firma: Sayınlar Gıda Mad.san.tic.a.ş
Sektörü: Gıda / Tarım » Yağ Sanayi
Yetkili Kişi: Meryem Ekiz
Adres: entat@entat.com
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (342) - 3130306
Faks: (342) - 5130341
Web Sitesi: http://www.entat.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sayınlar Gıda Mad.san.tic.a.ş firma bilgileri. Sayınlar Gıda Mad.san.tic.a.ş adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sayınlar Gıda Mad.san.tic.a.ş ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sayınlar Gıda Mad.san.tic.a.ş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-06-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.